Biletul zilei: cotă 4.59 din derby-urile Inter – AC Milan și Universitatea Craiova – CFR Cluj

0

Prieteni, astăzi am pregătit un bilet format din derby-urile zilei, Inter – AC Milan și Universitatea Craiova – CFR Cluj. 

Inter și AC Milan se întâlnesc în „Derby della Madonnina”, una dintre cele mai mari rivalități ale fotbalului mondial. Miza este cu atât mai mare acum, cu cât cele două sunt implicate în lupta pentru titlu. Inter e lider, cu 53 de puncte, AC o urmează, cu 49 de puncte. Ambele au o forță ofensivă deosebită, ajung frecvent cu mingea în careul advers, iar șansele pentru obținerea unei lovituri de la 11 metri cresc. În partida din turul campionatului au fost dictate două penalty-uri.

Universitatea Craiova și CFR Cluj sunt sub presiune înaintea duelului de pe „Ion Oblemenco”.Oltenii au locul de play-off în pericol, iar postul antrenorului Laurențiu Reghecampf este amenințat. De partea cealaltă, CFR s-a încurcat în precedentele două etape, iar avansul față de FCSB s-a redus. Cele două s-au înfruntat deja de două ori în actuala stagiune. În Cupa României au fost arătate 6 cartonașe galbene, iar în turul din campionat tot 6 avertismente.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
ItaliaFotbalSerie AInter – AC Milanpeste 0.5 penalty-uri2.55
RomaniaFotbalLiga 1Universitatea Craiova – CFR Clujpeste 5.5 cartonașe1.80
COTĂ FINALĂ: 4.59MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.