Biletul zilei: pariuri speciale pentru Voluntari – Rapid și Burnley – Manchester United

0

Prieteni, astăzi am pregătit o cotă de 3.27 din două evenimte, FC Voluntari – Rapid București și Burnley – Manchester United. 

FC Voluntari – Rapid este un meci cu implicații importante în lupta pentru play-off. Ilovenii sunt ca și calificați. Ocupă în acest moment locul 3, cu 42 de puncte. Au un avans de 8 puncte de giuleșteni, primii de sub linie. Cum miza este una atât de mare, ne așteptăm la o partidă precaută. Mai ales dacă privim meciurile lor recente. Runda trecută, Rapid a remizat pe terenul lui Gaz Metan, scor 1-1. În acel meci au fost doar 3 șuturi trimise pe spațiul porții. FC Voluntari vine după unul dintre cele mai modeste evoluții ale sezonului. În remiza 0-0 cu CS Mioveni nu a șutat nici măcar o dată pe poartă.

Premier League revine, în sfârșit, după o pauză îndelungată. Cel mai tare meci al zilei de astăzi este Burnley – Manchester United. Deși Burnley este ultima echipă cu stil pur britanic din competiție și este considerată una dură, statistica arată altceva. În meciul tur cu United, arbitrul Moss nu a fost nevoit să arate nici măcar un cartonaș galben.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalLiga 1Voluntari – Rapidsub 7.5 șuturi pe poartă2.02
AngliaFotbalPremier LeagueBurnley – Manchester Unitedsub 1.5 cartonașe în prima repriză1.62
COTĂ FINALĂ: 3.27MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.