Biletul zilei: PSG – Rennes și Steaua – Miercurea Ciuc

0

Prieteni, astăzi pariem puțin contra curentului, mizând pe meciuri bune din partea formațiilor care pleacă cu șansa secundă. 

Steaua și Miercurea Ciuc se întâlnesc în Liga Națională de baschet masculin, de la ora 17:45. „Militarii” vin după un eșec în fața rivalei Rapid, scor 89-92. În ciuda pretențiilor ridicate, echipa a câștigat doar 8 din cele 18 meciuri disputate în actuala stagiune. În ultimele 5 runde a cedat de 4 ori. Miercurea Ciuc este în continuare ultima, dar a dat semne de viață în anul 2022. A câștigat 3 din ultimele 5 meciuri și propune un baschet rapid, cu volum mare al aruncărilor de 3 puncte. Meciul direct din tur a fost unul echilibrat, câștigat de Steaua cu 89-86.

PSG întâlnește astăzi unul dintre cei mai incomozi adersari ai ultimilor ani, pe Rennes. În tur, Rennes s-a impus cu 2-0. De altfel, parizienii au o singură victorie în ultimele 3 dispute directe. Ultima dată când s-au marcat mai mult de 3 goluri a fost în aprilie 2019. PSG are probleme în ofensivă astăzi. Neymar e accidentat, iar Di Maria și Icardi sunt incerți.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaBaschetLiga NaționalăSteaua – Miercurea Ciuchandicap +11.5 Miercurea Ciuc
FrantaFotbalLigue 1PSG – Rennes0-3 goluri1.50
COTĂ FINALĂ: 2.85MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.