Biletul zilei: CS Mioveni – Universitatea Craiova și FC Voluntari – CFR Cluj

0

Prieteni, ieri am câștigat biletul cu două meciuri din Liga 1. Astăzi mizăm pe aceeași strategie, pe partidele FC Voluntari – CFR Cluj și CS Mioveni – Universitatea Craiova. 

CS Mioveni și Universitatea Craiova se întâlnesc astăzi, în runda cu numărul 29 din Liga 1. Oltenii pregătiți de Laurențiu Reghecampf sunt în mare formă, 4 victorii consecutive, rezultate care i-au dus pe podiumul Ligii 1. Au al doilea cel mai bun atac, 51 de goluri încrise. Meciul direct din turul campionatului a fost un veritabil spectacol, câștigat de Craiova cu 5-2. Astăzi, în ciuda stilului defensiv al gazdelor, ne așteptăm la un nou meci cu goluri.

FC Voluntari, revelația sezonului, o întâlnește astăzi pe CFR Cluj, campioana și liderul la zi din Liga 1. Formația antrenată de Liviu Ciobotariu nu a izbutit să marcheze în 3 din ultimele 4 meciuri, dovadă a slăbiciunii ofensive. Astăzi are în față echipa cu cea mai bună defensivă. CFR a încasat doar 15 goluri în 28 de runde. Statista meciurilor directe este extrem de dezechilibrată. În precedentele 9 dispute, ilfovenii nu au reușit să marcheze în fața formației lui Dan Petrescu. În partida din turul campionatului, FC Voluntari a avut un singur șut pe spațiul porții. Linia este astăzi mult prea sus, la 3.5 șuturi.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalLiga 1CS Mioveni – Universitatea Craiovapeste 1.5 goluri1.55
RomaniaFotbalLiga 1Voluntari – CFR Clujsub 3.5 șuturi pe poartă Voluntari1.75
COTĂ FINALĂ: 2.71MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.