Biletul zilei: 100% din România, Petrolul – U Cluj și Farul – CFR Cluj

0

Prieteni, astăzi mizăm pe două meciuri cu miză din fotbalul românesc, derby-ul ligii secunde dintre Petrolul Ploiești – Universitatea Cluj, și partida dintre Farul și CFR Cluj.

Farul primește vizita campioanei CFR Cluj în runda secundă din play-off. Constănțenii au 24 de puncte și ar rămâne în urma obiectivului, locul 3, dacă nu va scoate astăzi puncte. Trupa lui Gică Hagi a controlat autoritar ultimul meci direct jucat contra „feroviarilor”, lucru recunoscut și Dan Petrescu. Farul a avut o posesie de 72%, și-a creat 10 ocazii și a șutat de 4 ori pe spațiul porții. Tot 4 șuturi cadrate a avut și CFR. Astăzi, linia execuțiilor pe poartă oferă un avantaj mult prea clar pentru oaspeți.

Petrolul și Universitatea Cluj, primele două clasate în Liga 2 și marile favorite la promovare, deschid astăzi play-off-ul. Miza este una imensă, așa că ne așteptăm la un meci echilibrat, închis. Mai ales pentru că ploieștenii au avut o defensivă impenetrabilă în sezonul regulat, 7 goluri încasate în 19 partide. Și „șepcile roșii” au impresionat la acest capitol, 14 goluri primite. Meciul direct din sezonul regulat a fost câștigat de Petrolul, scor 1-0.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalLiga 1Farul- CFR Clujhandicap +1.5 șuturi pe poartă Farul1.70
RomaniaFotbalLiga 2Petrolul – U Cluj0-2 goluri1.60
COTĂ FINALĂ: 2.72MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.