Biletul zilei: cote bune pe finala de la Miami și derby-ul Juventus – Inter

0

Prieteni, seara de duminică se încheie cu două evenimente extrem de promițătoarea, finala turneului ATP de la Miami și clasicul Italiei, Juventus – Inter. 

Senzaționalul Carlos Alcaraz este favorit cert în finala de la Miami, dar adversarul este unul extrem de incomod. Norvegianul Casper Ruud, ocupantul locului 8 ATP, este un jucător care greșește puțin, cu o deplasarea foarte bună, rezistent în raliuri. Cu siguranță va fi complicat pentru Alcaraz, jucător inventit, obișnuit să își alerge rivalii. În mod normal, Ruud ar trebui să îi pună la fel de multe probleme ca sârbul Kecmanovic, în sferturi, când ibericul a avut nevoie de tie-break în decisiv.

Derby-ul Italiei dintre Juventus și Inter este mai important pentru formația oaspete. Torinezii și-au cam asigurat locul de Champions League, dar trupa lui Simone Inzaghi a căzut la 6 puncte în spatele primelor două clasate Milan și Napoli. Teoretic, Juventus se va mulțumi cu un joc de așteptare, iar siguranța defensivă aratată în perioada recentă va avea un rol decisiv. În acest sezon, Juventus și Inter s-au mai înfruntat de două ori. Au fost expediate 6, respectiv 7 șuturi pe spațiul porții. Astăzi, linia e puțin cam sus.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Statele UniteTenisATP MiamiCarlos Alcaraz – Casper Ruudhandicap +3.5 gameuri Ruud1.95
ItaliaFotbalSerie AJuventus – Intersub 8.5 șuturi pe poartă1.80
COTĂ FINALĂ: 3.51MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.