Biletul zilei: FCSB – FC Voluntari și Gaz Metan – CS Mioveni

0

Prieteni, ne întoarcem din nou la fotbalul din Liga 1, cel care ne-a adus mari satisfacții în ultimele săptămâni. Mizăm pe Gaz Metan – CS Mioveni, din play-out, și FCSB – FC Voluntari, din play-off.

FC Voluntari, revelația sezonului actual, nu dezamăgește nici în play-off. A câștigat două meciuri în primele 3 etape și luptă pentru un loc 4 care ar putea duce în preliminariile Conference League, dacă scenariul firesc, Craiova câștigătoare de Cupă, se va îndeplini. Așadar, trupa lui Liviu Ciobotariu nu va renunța ușor în fața celor de la FCSB. Dovadă sunt și meciurile din sezonul regulat, 0-0 și 0-1.

Gaz Metan este o echipă care face doar act de prezență în Liga 1. Astăzi primește vizita lui CS Mioveni, formație care încearcă să evite locurile de baraj. Momentan e pe 13, dar cu o victorie astăzi ar trece peste Chindia. E de așteptat o victorie clară, iar când argeșenii câștigă, regula spune că Bogdan Rusu marchează. Atacantul Mioveniului a marcat 8 goluri în actuala stagiune, iar astăzi va avea în fața o defensivă lipsită de experiență.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalPlay-off Liga 1FCSB – FC Voluntarisub 2.5 goluri1.78
RomaniaFotbalPlay-out Liga 1Gaz Metan – CS MioveniBogdan Rusu marchează1.80
COTĂ FINALĂ: 3.20MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.