Biletul zilei: Sepsi Sf. Gheorghe – Gaz Metan și Chindia – Rapid

0

Prieteni, revenim la marea noastră pasiune, biletele câștigătoare din Liga 1. Astăzi mizăm pe primele meciuri din runda cu numărul 7 a play-out-ului, Sepsi – Gaz Metan și Chindia – Rapid. 

Sepsi joacă la două capete în acest final de sezon. E aproape de finala Cupei României, după victoria cu 2-1 din turul cu Universitatea Craiova, și ocupă poziția a treia în play-out. Cristiano Bergodi vrea să rezolve rapid meciul de astăzi, împotriva unei formații ca și desființate, plină de tineri. Ultima deplasare a medieșenilor a fost una de dat uitării, 8 goluri primite pe teren Rapidului. Astăzi ne aștepătm la un scenariu asemănător.

Chindia și Rapid au obiective diferite în acest final de play-out. Gazdele încearcă să evite locul de baraj, iar giuleștenii să păstreze prima poziție, una care le-ar permite să viseze la calificarea în preliminariile Conference League. În aceste condiții, ne așteptăm la un meci tensionat, cu multe cartonașe galbene. În ultimul meci direct dintre cele două au fost două eliminări și 6 cartonașe galbene.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalPlay-out Liga 1Sepsi – Gaz Metanpeste 1.5 goluri în prima repriză1.65
RomaniaFotbalPlay-out Liga 1Chindia – Rapidpeste 4.5 cartonașe1.65
COTĂ FINALĂ:  2.72MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.