Biletul zilei: cotă 4.33 din 3 meciuri cu miză pentru fotbalul românesc

0

Prieteni, competițiile se apropie de final, așa că fiecare punct este vital. Prudența ar trebui să domnească în aceste partide. 

CFR Cluj nu are voie să greșească în meciul cu Farul, avansul față de rivala FCSB fiind unul minim, de doar două puncte. Gică Hagi a făcut deplasarea la Cluj fără principalii doi marcatori, Jefte și Adi Petre. E de așteptat ca problemele ofensive să continue și astăzi, constănțenii având doar două goluri în primele 6 partide din play-off. În ultimele 4 meciuri directe dintre cele două nu s-au marcat niciodată mai mult de două goluri.

FCU Craiova și UTA au un avans liniștitor față de Chindia, echipa aflată pe locul de baraj din play-out. Cele două adversare de astăzi sunt departe și de primele două poziții, așa că un punct le-ar mulțumi pe ambele. Cele două dispute din sezonul regular au fost închise, 1-1 și 1-0 pentru arădeni.

PAOK Salonic, formația antrenată de Răzvan Lucescu, primește vizita lui AEK Atena, în play-off-ul primei ligi din Grecia. Cele două completează podiumul, în spatele lui Olympiakos, iar disputele dintre ele au fost mereu încinse. S-au mai întâlnit de două ori în campionat și în luna martie, două meciuri închise, 1-1 și 1-0 pentru PAOK.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalPlay-off Liga 1CFR Cluj – Farulsub 2.5 goluri1.62
RomaniaFotbalPlay-out Liga 1FCU Craiova – UTAsub 2.5 goluri1.62
GreciaFotbalPlay-off GreciaPAOK – AEK Atenasub 2.5 goluri1.65
COTĂ FINALĂ: 4.33MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.