Biletul zilei: cotă 5.76 din Mioveni – Rapid, Clinceni – Botoșani și FCU Craiova – Sepsi

0

Prieteni, astăzi aflăm ierarhia finală din play-out-ul Ligii 1. Miza este pentru primele două poziții, cele care duc la barajul pentru Conference League. Rapid, Botoșani și Sepsi luptă pentru ele. 

Rapid este liderul din play-off înaintea ultimului meci, cel de la Mioveni. Formația lui Adrian Mutu are cea mai bună defensivă din competiție, doar 4 goluri încasate, și va trebui să se bazeze pe asta și astăzi. Cele două formații s-au întâlnit deja de 3 ori în actuala stagiune. A fost 0-0 în Cupă, iar în campionat tot meciuri cu goluri puține, victorie 2-0 Rapid și remiză 1-1.

La meciul dintre FCU Craiova și Sepsi o să mizăm puțin contra curentului, dar avem argumente. Oltenii nu mai au niciun obiectiv, sunt deja cu gândul la vacanță. Ei vor termina pe locul 10 indiferent de rezultatul de astăzi. În schimb, Sepsi trage pe două fronturi. Meciul cu adevărat important se va juca joi, finala Cupei contra Voluntariului și lansa primului trofeu din istoria clubului. Așadar, Bergodi nu poate risca astăzi nicio accidentare. Ne așteptăm ca cele două formații să se menajeze și să nu vedem multe durități.

FC Botoșani nu este la mâna ei înaintea meciurilor decisive. Are 38 de puncte, unul sub Rapid și Sepsi. Dar formația antrenată de Marius Croitoru speră la un pas greșit din partea rivalelor, așa că e obligată să câștige. Adversară va fi Academica Clinceni, echipă în pragul desființării, cu un lot subțire și cu un golaveraj 4-28 în primele 8 runde din play-out.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalPlay-out Liga 1CS Mioveni – Rapid0-2 goluri1.48
RomaniaFotbalPlay-out Liga 1FCU Craiova – Sepsisub 1.5 galbene în prima repriză1.90
RomaniaFotbalPlay-out Liga 1Clinceni – BotoșaniH2(2.5)2.05
COTĂ FINALĂ: 5.76MIZĂ:

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.