Biletul zilei: Simona Halep – Beatriz Haddad Maia și Sorana Cîrstea – Shuai Zhang

0

Prieteni, ploaia a amânat cele două semifinale ale turneului pe iarbă de la Birmingham și a provocat o situație inedită. De la ora 13:00 se vor juca meciurile Simona Halep – Beatriz Haddad Maia și Sorana Cîrstea – Shuai Zhang. Urmează o pauză, apoi e programată și marea finală. 

În avantajul cui a fost această amânare? Asta încercăm să aflăm. În meciul Simonei, ziua în plus de pauză ar trebui să o avantajeze pe adversara din Brazilia. Haddad Maia a avut un program încărcat în ultimele săptămâni. A câștigat turneul pe iarbă la Nottingham, apoi, la două zile distanță, debuta deja la Birmingham. O stare de oboseală se acumulase în cazul ei. Halep și Maia s-au mai înfruntat o dată pe iarbă, în 2017, la Wimbledon. Sportiva din Constanța s-a impus în două seturi, dar a avut de muncă, scor 7-5, 6-3.

Shuai Zhang este o jucătoare agasantă, care stă bine în raliuri, cu o precizie deosebită la retur. Asta le face pe adversare să forțeze chiar și pe al doilea serviciu. Automat, numărul dublelor greșeli este unul ridicat. În sferturi, Yastremska a comis 7 duble contra chinezoaicei, în optimi Ruse a comis 17, iar Fett în primul tur 8. Mai mult, Zhang și Sorana Cîrstea s-au mai întâlnit o dată în anul 2022, la Miami. Chinezoaica s-a impus, scor 6-1, 6-1, într-o partidă cu 5 duble greșeli. Multe, dacă ținem cont că a durat doar 5 de minute!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AngliaTenisWTA NotinghamSimona Halep – Beatriz Haddad Maiahandicap + 4.5 game-uri Haddad Maia1.70
AngliaTenisWTA NotinghamSorana Cîrstea – Shuai Zhangpeste 1.5 duble greșeli în primul set1.40
COTĂ FINALĂ: 2.38MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.