Biletul zilei: cotă 3.33 pe meciul decisiv din Arabia și o înfruntare de la Wimbledon

0

Prieteni, venim după două bilete câștigătoare la cote excelente (6.20 și 3.70). Astăzi combinăm meciul decisiv pentru titlul din Arabia Saudită și o înfruntare de la Wimbledon. 

Angelique Kerber și Kristina Mladenovic se întâlnesc în primul tur de la Wimbledon. Cele două s-au întâlnit de 6 ori în carieră până acum, nemțoaica fiind în avantaj, scor 4-2. Cea mai recentă dispută, la US Open 2019 i-a revenit însă lui Mladenovic, scor 7-5, 0-6, 6-4. Și atunci, franțuzoaica era văzută outsider clar. Mladenovic are calitățile necesare pentru a obține rezultate pe iarbă, un serviciu bun și dexteritatea la fileu desprinsă din jocul de dublu.

Al Hilal devine campioană matematică în Arabia Saudită dacă o învinge pe Al-Faysaly. În caz contrar, Al-Ittihad, formația antrenată de Cosmin Contra, stă la pândă. Al Hilal are un golaveraj extraordinar, 61 de goluri înscrise și 27 încasate. Al Faysaly este pe locul 11 înaintea ultimei etape, cu 33 de puncte. Cele două formații s-au întâlnit de 28 de ori în meciuri directe. Al Hilal nu a pierdut niciodată!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
FotbalPrima ligă a Arabiei SauditeAl Hilal Riyadh – Al FaisalyHandicap -1.5 Al Hilal1.85
AngliaTenisWimbledonAngelique Kerber – Kristina MladenovicHandicap +6.5 game-uri Mladenovic1.80
COTĂ FINALĂ: 3.33MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.