Pariuri antepost Superliga: 5 pariuri cu șanse mari de reușită, despre CFR, FCSB, Rapid, Sepsi și golgeter

0

Prieteni, vineri, 15 iulie, începe sezonul 2022/2023 din Superliga, noua denumire a primei ligi din fotbalul românesc. Superbet are o ofertă variată în ceea ce privește pariurile antepost. Unele sunt extrem de interesante. 

Rapid NU termină între primele 4 formații @1.50

Rapid nu a arătat deloc bine în meciurile de pregătire. A suferit inclusiv o umilință fără precedent, 1-7 în fața celor de la Slabia Praga. Giuleștenii au un debut infernal de sezon, iar Adrian Mutu trebuie să își regândească din mers strategia dacă Rareș Ilie, principala variantă pentru regula U21, va pleca la Nice, în Ligue 1. Și Mattias Kait, om de bază la mijlocul terenului, e la un pas să părăsească echipa.

În condițiile în care primele trei poziții par și de această dată acontate de CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova, Rapid ar trebui să încheie peste Sepsi, formație care arată bine, peste Farul lui Gică Hagi și peste orice altă surpriză. Greu, aproape imposibil.

Sepsi Sf. Gheorghe se califică în play-off @1.85

Sepsi Sf. Gheorghe vine după un sezon magnific, în care a cucerit primele două trofee din istorie, Cupa și Supercupa României. Săptămâna trecută, în Supercupă, formația antrenată de Cristiano Bergodi a dat dovadă de o forță ieșită din comun, revenind de la 0-1 în fața campioanei CFR Cluj.

Echipa are stabilitate financiară, lucru rar în fotbalul românesc, a păstrat aproape tot lotul din stagiunea trecută, reușind și câteva mutări importante (Cosmin Matei, Denis Ciobotariu, Ion Gheorghe sau Cosmin Matei). Lotul valorează în acest moment aproape 15 milioane de euro, al 5-lea din Superligă. Nu văd 6 formații mai bune decât trupa covăsneană.

Florin Tănase, golgeterul Superligii @2.75

Florin Tănase, căpitanul celor de la FCSB, a cucerit titlul de golgeter în precedentele două sezoane din prima ligă. Campionatul trecut a marcat 20 de goluri, iar în urmă cu două ediții s-a descurcat și mai bine, 24 de reușite. El execută toate loviturile de la 11 metri la FCSB, echipa cu cea mai bună ofensivă din competiție.

Mai mult, rivalele din vârf nu au un vârf care să îl concureze. CFR Cluj l-a transferat pe Jefte Betancor, dar el are concurență în ofensivă, cu Debeljuh (favoritul lui Dan Petrescu) și Dugandzic. Așadar, nu va prinde la fel de multe minute ca Tănase.

Jefte Betancor, sub 14.5 goluri @1.85

Concurența din ofensiva campioanei ne duce la următorul pariu. Jefte nu pare cel mai potrivit transfer. El este un atacant tehnic, de execuție, nicidecum bătăios, așa cum este stilul adoptat de Dan Petrescu. Dacă sezonul trecut, la Farul, unde a fost titular incontestabil, iar în play-out a avut adversare la îndemână, a marcat 16 goluri, e clar că acum va înscrie mai puține.

 

FCSB înscrie cele mai multe goluri @2.20

FCSB a înscsris 78 de goluri în ediția precedentă de campionat, unul mai mult decât a doua clasată în această ierarhie, Universitatea Craiova. Dacă formația patronată de Gigi Becali și-a păstrat antrenorul, implicit stilul ofensiv, și golgeterii, în Bănie lucrurile nu stau la fel. Laurențiu Reghecampf, omul care a adus golurile la Craiova, a fost înlocuit cu Laszlo Balint, un tehnician care pune mare preț pe organzare, nu neapărat pe elanul din atac.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.