Biletul zilei: cotă 5.26 pe meciurile lui CFR, FCSB, Craiova și Sepsi din Conference League

0

Prieteni, astăzi avem un maraton românesc în Conference League. Pariem pe meciurile celor de la CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe.

FCSB intră prima în scenă, de la ora 19:00, cu un meci în Georgia, contra lui Saburtalo Tbilisi. Frământările interne de la vicecampioana României, scandalul dintre Tănase și conducere, va aduce sigur o stare de nervozitate, mai ales în fața unei echipe arțăgoase, care știe să provoace.

De la 20:30 e rândul campioanei CFR Cluj să intre pe teren împotriva lui Inter Club Escaldes, campioana din Andorra. Aici diferența de valoare este evidentă, așa că nu putem pune sub semnul întrebării câștigătoare. Oaspeții vor veni să se apere și să limiteze proporțiile scorului.

De la 21:00, Sepsi Sf. Gheorghe primește vizita slovenilor de la Olimpija Ljubljana. Cristiano Bergodi a pregătit excelent meciul, așa că ne așteptăm la un joc de șah, tacticizat, fără multe ocazii de gol.

Universitatea Craiova închide ziua, de la ora 22:00, în deplasarea din Albania, cu Vllzania. Oltenii încă au coșmaruri de anul trecut, când în aceeași fază a competiției erau eliminați de alți albanezi, Laci. Revenirea lui Bancu înseamnă o șansă în plus pentru cartonașe galbene. Un detaliu foarte interesant este acela că în niciun meci din anul 2022 cei de la Universiatea nu au scăpat de cartonașe.

Biletul zilei cu meciuri din Conferece League: cotă totală 5.26

  • Saburtalo Tbilisi – FCSB, peste 1.5 cartonașe FCSB @1.55
  • KF Vllzania – Universitatea Craiova, peste 1.5 cartonașe Craiova @1.55
  • CFR Cluj – Inter Club Escaldes, 1 final și sub 4.5 goluri @1.37
  • Sepsi – Olimpija Ljubljana, sub 2.5 goluri @1.60

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.