Biletul etapei: cotă 26.92 pe meciurile week-end-ului din SuperLigă

0

Prieteni, am pregătit un bilet cu cele 7 meciuri ale etapei secunde din Superligă, toate cu excepția partidei CS Mioveni – Farul, disputată vineri. 

Cota totală a biletului jucat la Superbet este 26.92

FC Voluntari – FC Botoșani, sub 2.5 goluri @1.47

Liviu Ciobotariu a demonstrat și în prima rundă că este un maestru al organizării defensive. Fără mari momente de sclipire, FC Voluntari s-a impus pe terenul Petrolului, scor 1-0. Probabil un meci la fel de tacticizat va fi și împotriva lui FC Botoșani.

Sepsi – FC Argeș, sub 5.5 cartonașe @1.55

Sepsi, cea mai în formă echipă din fotbalul românesc, este cu gândul la returul din Conferene League, contra lui Olimpija Ljubljana. Bergodi nu va risca accidentări. În plus, meciul cu FC Argeș se joacă la ora 12:00. Greu să ai chef de băgat materiale la 35 de grade Celsius.

FCU Craiova – CFR Cluj, sub 2.5 goluri @1.60

FCU Craiova – CFR Cluj trebuia să se joace sâmbătă seară. A fost amânat și mutat la o oră imposibilă pentru fotbal, duminică, de la 16:00, când temperaturile se vor apropia de 40 de grade. În aceste condiții e greu de crezut că vom vedea un fotbal spectacolos.

Rapid – FCSB, peste 6.5 cartonașe @1.60

Ultimul meci direct cu Rapid organizatoare, în august 2021, a fost un adevărat război. Arbitrul Marian Barbu scotea atunci din buzunare 11 cartonașe galbene și 2 roșii.

UTA – Petrolul, 1 final @2.10

UTA a avut o campanie interesantă de achiziții, Keșeru și Postolachi printre numele cu greutate. După eșecul din prima rundă, de la Pitești, Ilie Poenaru trebuie să redreseze situația. Acasă, în fața unei atmosfere speciale și cu o nou-promovată care n-a impresionat la revenire, e șansa perfectă.

U Cluj – Universitatea Craiova, peste 1.5 goluri @1.40

U Cluj a dat dovadă de mult curaj în prima rundă, la remiza 1-1 cu FCSB. Erik Lincar a pus în aplicare un pressing susținut, incomod. Universitatea Craiova, adversara din această rundă, nu mai are nevoie de prezentări, având în atac oameni cu o calitate peste medie, Ivan, Koljic, Baiaram sau Markovic.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.