Biletul zilei: cotă 6.27 din Steaua – Csikszereda și preliminariile Ligii Campionilor

0

Prieteni, ieri am bifat o cotă câștigătoare de 6.10. Astăzi încercăm un bilet de o valoare și mai mare, din Liga 2 și preliminariile Ligii Campionilor.

CSA Steaua nu are drept de promovare în primul eșalon, așa că va continua seria partidelor amicale. Astăzi, în Ghencea, adversar este Csikszereda. „Militarii” vin după o victorie cu 2-1 la Slatina. Antrenorul Daniel Oprița nu a fost însă deloc fericit de modul în care a fost gestionata repriza secundă, cu multe cartonașe. A transmis clar că nu va mai accepta asta.

Steaua Roșie Belgrad și Maccabi Haifa luptă pentru zecile de milioane de euro din Liga Campionilor. Manșa tur a play-off-ului a fost câștigată de israelieni, scor 3-2. Astăzi, în fața unei atmosfere cum doar sârbii știu să creeze, se anunță o adevărată luptă,  între două formații rele. La precedentul meci jucat pe teren propriu, victoria cu Pyunik Erevan, Steaua Roșie a avut un fotbalist eliminat. În cele două deplasări din preliminarii, cu Apollon și Olympiakos, fotbaliștii lui Maccabi au văzut câte 4 cartonașe galbene.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalPlay-off UCLSteaua Roșie – Maccabi HaifaCartonaș roșu în meci3.80
RomaniaFotbalLiga 2CSA Steaua- CsikszeredaSub 2.5 cartonașe Steaua1.65
COTĂ FINALĂ: 6.23MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.