Biletul zilei: cotă 4.14 din Liga Campionilor și Campionatul European de baschet

0

Prieteni, ieri am fost la un gol distanță să prindem un bilet frumos de tot. Astăzi încercăm aceeași rețetă, sigur se întoarce norocul!

Franța și Italia luptă pentru un loc în semifinalele Campionatului European de baschet masculin. Francezii, vicecampionii olimpici de la Tokyo, au o generație de excepție, condusă de Rudy Gobert, unul dintre cei mai buni apărători din NBA. Nu e singurul baschetbalist care evoluează în cea mai tare ligă a planetei. Evan Fournier (New York Knicks), Timothé Luwawu-Cabarrot (Atlanta) sau Theo Maledon (Oklahoma). Ceilalți componenți evoluează la echipele de top din Eruopa, 3 la Real Madrid, unul la Anadolu, unul la Olympiakos. De cealaltă parte, Italia și-a consumat deja miracolele în optimea cu Serbia.

Manchester City și Borussia Dortmund sunt două formații care își văd de joc, fair-play. Relația dintre cele două cluburi este una bună, dovadă și transferul din vară al lui Haaland. La precentele două meciuri directe, din aprilie 2021, din sferturile Ligii, Manchester City nu a încasat niciun cartonaș galbene în primele reprize. Dovadă a fair-play-ului desăvârșit este că niciuna dintre cele două formații nu a văzut vreun cartonaș galben în meciurile din prima rundă, City în victoria 4-0 cu Sevilla, Dortmund în triumful 3-0 contra lui Copenhaga.

Situația este una asemănătoare și în Chelsea – RB Salzburg. Austriecii formează o trupă care încearcă un fotbal spectaculos. Salzburg a comis doar 4 fauluturi în prima repriză a meciului cu AC Milan. În prima partidă a lui Chelsea din grupă, eșecul 0-1 cu Dinamo Zagreb, nu a fost arătat niciun avertisment.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaBaschetCE de baschetFranța – Italiavictorie Franța1.62
Uniunea EuropeanaFotbalLiga CampionilorManchester City – Borussia Dortmundsub 1.5 cartonașe galbene în prima repriză1.65
Uniunea EuropeanaFotbalLiga CampionilorChelsea – RB Salzburgsub 1.5 cartonașe galbene în prima repriză1.55
COTĂ FINALĂ: 4.14MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.