Biletul zilei: cotă 8.80 din două pariuri pe jucători în Liga Națiunilor

0

Prieteni, astăzi aflăm ierarhia finală în grupele A1 și A4 din Liga Națiunilor. Avem două pariuri speciale, cu prestațiile lui Kevin De Bruyne și Kylian Mbappe. 

Belgia, ocupanta poziției secunde în ierarhia coeficienților FIFA, are nevoie de un miracol pentru a prinde semifinalele Ligii Națiunilor. Calculele sunt simple, au nevoie de o victorie la cel puțin 3 goluri în fața Olandei, pentru a recupera devavantajul eșecului 1-4 din tur. Roberto Martinez se bazează pe Kevin De Bruyne. Mijlocașul lui Manchester City are cifre fantastice la club, 8 pase decisive în 9 apariții stagionale. A reușit o pasă de gol și în meciul din urmă cu 3 zile, victoria 2-1 cu Țara Galilor.

Franța are nevoie de o victorie în Danemarca pentru a fi sigură că nu retrogradează în eșalonul secund din Liga Națiunilor. Campioana Mondială a arătat foarte bine în urmă cu 3 zile, când o învingea pe Austria, scor 2-0. Kylian Mbappe a marcat un gol superb atunci, o cursă solitară finalizată cu șut direct în vinclu. Starul lui PSG are un debut incredibil de sezon, cu 10 goluri în 9 apariții la echipa de club.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalLiga NațiunilorOlanda – BelgiaKevin de Bruyne dă cel puțin o pasă de gol3.20
Uniunea EuropeanaFotbalLiga NațiunilorDanemarca – FranțaKylian Mbappe marchează2.75
COTĂ FINALĂ: 8.80MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.