Biletul zilei: cotă 4.62 din Premier League, Europa League și „Liga Florilor”

0

Prieteni, ne pregătim de week-end cu un bilet de cotă 4.62. Competițiile alese sunt Premier League, Europa League și „Liga Florilor”.

Arsenal și PSV dispută astăzi o restanță din grupa A de Europa League. „Tunarii” sunt lideri cu punctaj maxim în grupă, dar gândul le este doar la Premier League. Elevii lui Arteta sunt într-o poziție nesperată, primii după 10 runde, cu un avans de 4 lungimi față de City și Tottenham. În aceste condiții, londonezii nu vor să riște accidentări. Ne așteptăm la un meci liniștit, fără durități pe Emirates.

Leicester are în continuare un lot mult peste media Premier League, dar rezultatele nu se leagă în acest debut de sezon. „Vulpile” sunt ultimele în clasament, cu doar 5 puncte. Au însă o serie bună pe teren propriu, o victorie 4-0 cu Nottingham și o remiză 0-0 cu Leeds. Astăzi primesc vizita altei echipei aflate în suferință, Leeds, locul 16, echipă cu doar 9 puncte și 11 goluri marcate. Leicester a luat 4 puncte din meciurile cu Leeds stagiunea trecută.

Gloria Bistrița și Dunărea Brăila se întâlnesc în etapa cu numărul 7 din „Liga Florilor”. Gazdele și-au construit o echipă extraordinară în vară, investiții masive, dovadă și că dau cele mai multe jucătoare în lotul României pentru Euro 2022, pe Bazaliu, Nicoleta Dincă, Dumanska, Pristăviță și Seraficeanu. Nici Brăila nu este o echipă de neglijat, o ofensivă deosebită, 173 de goluri marcate în primele 6 runde.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalEuropa LeagueArsenal – PSVsub 1.5 cartonașe galbene în prima repriză1.65
AngliaFotbalPremier LeagueLeicester – LeedsDNB Leicester1.75
RomaniaHandbalLiga Națională de handbal femininBistrița – Brăilapeste 52.5 goluri1.60
COTĂ FINALĂ: 4.62MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.