Biletul zilei: Sepsi – FCSB și Petrolul – FC Argeș

0

Prieteni, biletul de astăzi conține cele două meciuri din SuperLiga României, Petrolul – FC Argeș și Sepsi Sf. Gheorghe- FCSB. 

Petrolul a pierdut ultimele 5 meciuri din campionat, iar perspectiva nu e deloc încurajatoare. Plecarea lui Tamaș nu doar că a slabit compartimentul defensiv, dar a stricat și atmosfera la echipă. FC Argeș vine după două rezultate pozitive, o victorie cu Universitatea Craiova și o remiză cu FC Voluntari. Jocul formației lui Andrei Prepeliță e mai plăcut decât al adversarei de astăzi, având un atac de temut, format din Garita, Calcan și Ișfan. Ploieștenii nu se vor baza astăzi nici pe sprijinul total al fanilor. Luni, la ora 18:15, e imposibil ca stadionul să fie plin.

Etapa cu numărul 15 din SuperLiga României se încheie de la ora 21:00 cu meciul dintre Sepsi și FCSB. Covăsnenii au un moral bun. Nu au pierdut în ultimele 6 meciuri disputate împotriva formației lui Gigi Becali. Sepsi are a 3-a ofensivă din campionat, 21 de goluri marcate, și o medie 5.4 cornere/meci în acest sezon. Precedentele dispute directe dintre cele două s-au lăsat cu multe avertismente, un total de 14 în ultimele două întâlniri.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalSuperLigaPetrolul – FC ArgeșX21.60
RomaniaFotbalSuperLigaSepsi – FCSBpeste 3.5 cornere Sepsi1.47
RomaniaFotbalSuperLigaSepsi – FCSBpeste 4.5 cartonașe1.55
COTĂ FINALĂ: 3.65MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.