Biletul zilei: câte un pronostic pentru fiecare meci din Liga Campionilor

0

Prieteni, ultima etapă din faza grupelor Ligii Campionilor trebuie tratată cum se cuvine. Avem câte un pronostic pentru fiecare eveniment, o cotă totală de 24.52.

Liverpool – Napoli, sub 1.5 cartonașe în prima repriză @1.53

  • Liverpool și Napoli sunt sigure de calificarea în optimile Ligii Campionilor. Lucrurile sunt cam clare, italienii trebuie să piardă la peste 3 goluri pentru a pierde prima poziție. Nici Klopp, nici Spalletti nu vor accidentări sau cartonașe, așa că ne așteptăm la un meci fair-play.

 

Rangers – Ajax, peste 7.5 cornere @1.36

  • Ajax a câștigat meciul tur contra lui Rangers cu 4-0. Raportul cornerelor în acea partidă a fost 6-2 pentru formația din Amsterdam.

Porto – Atletico, peste 4.5 cartonașe @1.33

  • Între Atletico Madrid și Porto s-a născut o rivalitate mare. Au fost adversare în ultimele două ediții ale Ligii Campionilor. Meciul direct din această ediție a fost câștigat de madrileni, scor 2-1. S-au arătat nu mai puțin de 6 cartonașe galbene și o eliminare.

Bayern – Inter, 1 final @1.45

  • Bayern are victorii pe linie în grupa C din Liga Campionilor, golaveraj 16-2. A învins-o inclusiv pe Inter în tur, scor 2-0. Nagelsmann pare să fi găsit formula ideală, bavarezii ajungând la 6 victorii consecutive în toate competițiile, toate la cel puțin 2 goluri diferență.

Marseille – Tottenham, peste 4.5 cartonașe @1.42

  • Marseille și Tottenham se înfruntă cu calificarea pe masă. Calculele sunt simple: francezii au nevoie de victorie pentru a ajunge în optimi. Pe Velodrome va fi un infern, iar meciul cu siguranță va fi tensionat. Dovadă și în partida tur, când au fost arătate 4 galbene și un roșu

Leverkusen – Club Brugge, 1 final @1.65

  • Leverkusen are nevoie de o victorie și de un pas greșit al lui Atletico Madrid pentru a merge mai departe în Europa League. Club Brugge, deja calificată, a cam terminat cu norocul. Runda trecută din Ligă a fost spulberată de Porto, scor 0-4.

Plzen – Barcelona, peste 7.5 faulturi Barcelona @1.80

  • Barcelona merge la Plzen fără vreun obiectiv concret. Xavi va folosi probabil și fotbaliști cu mai puține minute. Aceștia vor dori să demonstreze, iar linia de doar 7 faulturi ar trebui depășită.

Sporting – Eintracht, 1X @1.45

  • Sporting a învins-o clar pe Eintracht în tur, chiar în Germania, scor 3-0. A fost o dominare autoritară. Acum, cu fanii în spate, portughezii au nevoie de o remiză pentru a merge mai departe în optimile Ligii.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.