Biletul etapei în SuperLigă: câte un pronostic pentru fiecare meci, cotă totală 38.71

0

Prieteni, haideți să profităm de SuperLigă cât mai putem, înaintea pauzei provocate de Campionatul Mondial. 

Codul biletului etapei 18 din SuperLigă: 991W-KCQLY0

Sepsi – Farul, 1 solist @1.60

  • Sepsi Sf. Gheorghe este pe val. Vine după două victorii spectaculoase, 5-0 cu FC Argeș în campionat și 3-2 cu Dinamo în Cupa României. Elevii lui Cristiano Bergodi au poftă de gol și nevoie neapărată de victorie în fața unei contracandidate la locurile de play-off.

Chindia – Farul, peste 0.5 goluri Chindia @1.50

  • Chindia Târgoviște și Farul sunt cele mai în formă formații din SuperLigă. De la venirea lui Toni Petrea pe bancă, dâmbovițenii merg ceas. Au marcat în toate meciurile de campionat și practică un fotbal extrem de plăcut, ofensiv, în limita posibilităților oferite de lot.

Rapid – Universitatea Craiova, sub 2.5 goluri @1.50

  • Rapid a pierdut ultimele două meciuri, 1-3 cu FCSB și 0-2 cu Farul, iar îngrijorarea își face loc în tabăra giuleștenilor. Ofensiva nu funcționează așa cum și-ar fi dorit Mutu. Nici Craiova nu impresionează, se chinuie partidă de partidă să marcheze. Dovadă disputa de miercuri, din Cupa României, doar 1-1 pe terenul lui Ocna Mureș.

FCU Craiova – FCSB, 1X @1.67

  • Revenirea lui Nicolo Napoli a fost de bun augur pentru FCU Craiova, o victorie cu 1-0 în Cupă, contra lui FC Voluntari. FCSB încă nu are antrenor, iar Mihai Pintilii recunoaște că e depășit de situație. În plus, golgeterul Andrea Compagno nu are drept de joc, conform unei clauze puse în momentul transferului.

UTA – FC Voluntari, sub 2.5 goluri @1.47

  • La UTA situația este extrem de complicată. Revenirea lui Laszlo Balint nu a adus șocul dorit, iar arădenii sunt penultimii în clasament. Vor întâlni o formație extrem de eficientă, a treia cea mai slabă ofensivă din campionat, doar 13 goluri marcate în 17 runde.

CS Mioveni – CFR Cluj, 2 solist @1.80

  • CS Mioveni pare condamnată la retrogradare. În acest moment nu are un antrenor principal, Marius Stoica ocupându-se de echipă după demiterea lui Flavius Stoica. Argeșenii au doar 8 puncte în primele 17 etape și întâlnesc o echipă pe val. Campioana CFR Cluj vine după o calificare în primăvara europeană, o victorie 3-1 cu FCU Craiova și un triumf 5-0 în Cupă. CFR Cluj a câștigat toate disputele directe cu Mioveni de la revenirea adversarilor în Liga 1.

U Cluj – FC Argeș, peste 1.5 goluri @1.57

  • U Cluj a câștigat precedentul meci jucat pe Cluj Arena, 2-1 contra celor de la FCSB. Are o serie de 6 partide cu gol marcat pe teren propriu. De partea cealaltă, Marius Croitoru vrea să implementeze un stil ofensiv la FC Argeș. Momentan are probleme în defensivă, 5 goluri primite contra lui Sepsi.

FC Botoșani – Hermannstadt, PsF X @1.55

  • FC Botoșani este campioana egalurilor în acest sezon, 7 remize în 16 runde. Din cele 16 partide jucate de FC Hermannstadt, 13 au fost X la pauză.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.