Biletul zilei: Franța – Australia și Mexic – Polonia de la Campionatul Mondial

0

Prieteni, biletul zilei de astăzi conține meciurile Mexic – Polonia și Franța – Australia, de la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar.

A venit acea perioadă în care portarul Gullermo Ochoa se transformă și devine invincibil în poarta Mexicului. Mexicanii au obținut fără emoții calificarea la Campionatul Mondial, dar nu au impresionat din punct de vedere ofensiv. În grupa preliminară a marcat 17 goluri în 14 partide, având însă o defensivă de invidiat, doar 8 goluri încasate. Polonia a disputat un singur meci de pregătire înaintea turneului final, o victorie 1-0 contra lui Chile. Mexic și Polonia s-au întâlnit de 3 ori în acest secol, de fiecare dată în meciuri amicale. Niciodată nu s-au marcat mai mult de 2 goluri.

Campioana mondială Franța este lovită serios de accidentări. Ultima lovitură a fost pierderea Balonului de Aur, Karim Benzema. În aceste condiții, e de așteptat ca show-ul să fie asigurat de Kylian Mbappe. Atacantul francez are un sezon excepțional la PSG, 21 de goluri marcate în 25 de apariții. La prima reprezentativă a Franței, Mbappe a înscris deja 28 de goluri.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
FotbalCampionatul MondialMexic – Poloniasub 2.5 goluri1.55
FotbalCampionatul MondialFranța – AustraliaKylian Mbappe marchează1.75
COTĂ FINALĂ: 2.71MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.