Biletul zilei: Maroc – Portugalia și Anglia – Franța, sferturile Campionatului Mondial

0

Prieteni, astăzi avem o analiză complexă asupra sferturilor de finală de la Campionatul Mondial, Maroc – Portugalia și Anglia – Franța. Pentru că argumentele sunt ceva mai lungi, o să prezentăm întâi biletul, apoi, mai jos, puteți citi și explicațiile!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
FotbalCampionatul MondialMaroc – Portugaliasub 3.5 cornere Maroc1.60
FotbalCampionatul MondialAnglia – Franțaambele echipe vor avea peste 2.5 cornere1.53
COTĂ FINALĂ: 2.45MIZĂ:

Maroc – Portugalia, pariu de cotă @1.60

Marocul a devenit a patra națiune africană calificată în sferturile de finală ale unui Campionat Mondial. Walid Regragui e un selecționer norocos, are un lot plin cu staruri din campionatele de top ale Europei, precum Hakimi (PSG), Mazraoui (Bayern), Aguerg (West Ham) sau Ziyech (Chelsea). Principalul atu al marocanilor este însă organizarea ireproșabilă din defensivă. Deși au avut adversari imposibil, Croația, Belgia, Canada și Spania, au încasat un singur gol.

O altă statistică frapează însă în cazul lor. Pe durata acestui turneu final au beneficiat doar de 3 ore. Repet, 3 lovituri de la colț în 4 mecuri! În disputele cu Spania și cu Croația nu au avut nici măcar un corner!

 

Anglia – Franța, cel mai așteptat sfert de finală

Anglia și Franța au participat în faza semifinalelor la precedentul turneu final. Atunci britanicii încheiau pe 4, iar elevii lui Didier Deschamps mergeau până la capăt și ridicau trofeul.

Acum, cele două sunt adversare în cel mai tare sfert de finală. Anglia a câștigat o grupă cu Iran, SUA și Țara Galilor, apoi s-a distrat în optimi cu Senegal, scor 3-0.

Nici Franța nu a avut vreo emoție până în acest punct. A câștigat grupa cu Australia, Danemarca și Tunisia, apoi a trecut lejer de Polonia, scor 3-1.

Ambele au arătat o forță ofensivă impresionantă. Franța dă golgeterul competiției, pe Kylian Mbappe, autor a 5 goluri, în timp ce Anglia răspunde cu Rashford și Saka, ambii cu câte 3 reușite.

Ambele reprezentative au o forță ofensivă de invidiat, lucru care reiese și din statistica loviturilor de la colțul terenului. Anglia a beneficiat de 20 în primele 4 partide, o medie de 5/meci. Franța stă și mai bine, 29 de lovituri de la colțul terenului obținute în turneu. Doar Brazilia și Argentina au mai multe, cele două disputând însă un meci în plus.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.