Biletul zilei: meciurile zilei din fotbalul și baschetul românesc

0

Prieteni, ieri am prins lejer biletul de la FCSB – CFR Cluj. Azi jucăm meciul zilei din Superliga de fotbal și un derby din Liga Națională de baschet masculin.

FC Voluntari și Farul Constanța deschid etapa cu numărul 21 din Superliga României. În ciuda unui atac modest, doar 18 goluri înscrise în 20 de runde, ilovenii ocupă locul 9. Trupa lui Hagi împarte prima poziție cu CFR Cluj. FC Voluntari este echipa cu cele mai puține șuturi expediate pe spațiul porților adverse în acest sezon, doar 55. Asta înseamnă o medie de 2.75 execuții cadrate/partidă. Acum, când are în față cea mai bună apărare, e de așteptat să nu depășească media.

Al doilea episod al duelului dintre Ploiești și Giulești are loc astăzi în runda cu numărul 11 a Diviziei A la baschet masculin. CSM Ploiești primește vizita Rapidului, revelația sezonului. Revelația e mult spus. Investițiile masive au transformat gruparea giuleșteană într-o echipă de top. Are 7 victorii și 2 înfrângeri în primele 9 runde. Meciul disputat în tur contra lui CSM Ploiești, pe 10 octombrie, a fost o demonstrație de forță, victorie 99-71.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalSuperligaFC Voluntari – Farulsub 3.5 șuturi pe poartă Voluntari1.60
RomaniaBaschetLiga NaționalăCSM Ploiești – CS Rapidvictorie Rapid (inclusiv prelungiri)1.40
COTĂ FINALĂ: 2.24MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.