Biletul zilei: cotă 2.90 la duelul dintre Leeds și Manchester City

0

Prieteni, astăzi avem o cotă de 2.90 pentru duelul dintre Leeds United și Manchester City, ultimul al etapei de Boxing Day din Premier League. 

Manchester City este considerată în continuare mare favorită la câștigarea titlului în Premier League, dar gluma se îngroașă. În acest moment, elevii lui Pep Guardiola au 32 de puncte, 8 sub liderul Arsenal. Sunt obligați așadar să câștige restanța de astăzi, de pe terenul lui Leeds.

Sezonul trecut, City a zdrobit-o pe Leeds în ambele meciuri directe, 4-0 în deplasare și 7-0 pe teren propriu. Pentru gazdele de astăzi, situația e și mai complicată, fiind nevoite să îl înfrunte pe fenomenul Erling Haaland. Norvegianul e golgeterul la zi din Premier League, cu 18 goluri înscrise în 13 partide. Ar fi avut mai multe, dacă Guardiola nu îi oferea multe minute de odihnă.

Astăzi, Haaland nu are înlocuitorul clasic. Julian Alvarez încă sărbătorește titlul mondial cucerit cu Argentina și nu va evolua. Așadar, Erlind ar putea să stea toată partida pe teren. Șanse mari mari ca pariul nostru să fie verde.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AngliaFotbalPremier LeagueLeeds – Manchester CityErling Haaland înscrie 2+ goluri2.90
COTĂ FINALĂ: 2.90MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.