Biletul zilei: Cupa Angliei, La Liga și Euroliga de baschet

0

Prieteni, ieri am prins un bilet de cotă 3.70. Astăzi încercăm să combinăm fotbalul din Anglia și Spania cu Euroliga de baschet masculin.

Manchester United și Everton sunt adversare astăzi, de la ora 22:00, în Cupa Angliei. Ambele sunt cu gândul la Premier League. „Diavolii roșii” au urcat în top 4 și își vor menaja mai mulți oameni pentru campionat. De partea cealaltă, Everton este într-o situație ingrată, iar postul lui Lampard este în pericol. Trupa din Liverpool ocupă un loc retrogradabil și are un atac modest, doar 14 goluri înscrise în 18 runde.

Valencia și Cadiz se înfruntă în runda cu numărul 16 din La Liga. „Liliecii” începuseră bine sezonul, dar au coborât până pe locul 10, iar postul lui Gattuso este în pericol. De partea cealaltă, Cadiz ocupă penultima poziție, la un singur punct de „zona sigură”. Cel mai recent meci direct dintre cele două a fost un adevărat „măcel”, nu mai puțin de 8 cartonașe galbene și o eliminare.

Valencia primește vizita Stelei Roșii Belgrad în runda cu numărul 17 din Euroligă. Spaniolii au un bilanț de 7 victorii și 9 înfrângeri, în timp ce sârvii sunt la 8-8. Valencia vine însă după o serie excelentă în sala proprie, 4 victorii consecutive. Printre „victime” s-au numărat inclusiv Barceloa și Panathinaikos.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AngliaFotbalCupa AnglieiManchester United – Evertonsub 3.5 goluri1.42
SpaniaFotbalLa LigaValencia – Cadizpeste 5.5 cartonașe1.55
Uniunea EuropeanaBaschetEuroligaValencia – Steaua Roșie Belgradvictorie Valencia (inclusiv prelungiri)1.40
COTĂ FINALĂ: 3.08MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.