Biletul zilei: cotă 6.32 din fotbal și baschet

0

Prieteni, oferta de astăzi nu e chiar cea mai răsărită, dar am făcut într-un fel și am găsit o cotă de 6.32. Ah, într-unul dintre meciuri este implicat și Marius Șumudică, așa că spectacolul e garantat.

Al Raed, formația antrenată de Marius Șumudică, o înfruntă astăzi pe Al Hilal, cea mai titrată formație din Arabia Saudită. Al Hilal este implicată în lupta la titlu. A căzut la 4 lungimi în spatele liderului Al Nassr, așa că nu își mai permite pași greșiți. Trupa lui Șumudică ocupă locul 11 din 16 formații. În precedentele două meciuri directe, Al Hilal s-a impus fără să primească gol.

Monaco primește vizita lui Olympiakos în prima etapă a returului din Euroliga de baschet masculin. Cele două au un bilanț similar, 11-6, și împart prima poziție alături de Real, Baskonia și Barcelona. Astăzi o să mizăm pe avantajul terenului propriu și pe sprijinul fanilor. Francezii au 3 victorii consecutive acasă, două dintre ele chiar în Euroligă.

Caen și Bordeaux sunt adversare în runda cu numărul 18 din Ligue 2. Gazdele ocupă locul 7, cu 24 de puncte, în timp ce oaspeții sunt pe 1, cu 31 de puncte. Interesant la acest meci este numărul de remize. Caen a încheiat 6 din cele 17 meciuri la egalitate. Dacă privim rezultatele de la pauză, situația devine și mai interesantă. 9 dintre meciurile lor au fost X după 45 de minute.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
FotbalArabia SaudităAl Raed – Al HilalNU marchează ambele1.95
Uniunea EuropeanaBaschetEuroligaMonaco – Olympiakosvictorie Monaco (inclusiv prelungiri)2.00
FrantaFotbalLigue 2SM Caen – BordeauxPsF X1.62
COTĂ FINALĂ: 6.32MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.