Biletul zilei: cotă 13.64 din două meciuri-surpriză de la Australian Open

0

Prieteni, o să încercăm două cote-bombă de pe tabloul masculin de la Australian Open. Sunt imense, dar argumentele ne îndeamnă să le încercăm. 

Francisco Cerundolo și Felix Auger-Aliassime se înfruntă în șaisprezecimile de finală de la Australian Open. Canadianul Auger-Aliassime s-a chinuit în primele două tururi, 3-1 cu Pospisil și 3-2 cu Molcan, doi adversari net inferiori lui Cerundolo. De fiecare dată a pierdut primul set, semn că se încălzește mai greu. O oportunitate de care Francisco, un argentinian care amintește de Del Potro, cu lovituri puternice de forehand, ar putea să profite.

Daniil Medvedev, unul dintre favoriții la trofeu, a avut ghinion teribil la tragerea la sorți. În optimile de finală i-a ieșit în cale americanul Sebastian Korda, un jucător complet, cu rezultate excelente în acest debut de 2023, victorii cu Bautista, Murray, Garin sau Sinner. A cedat o singură dispută, contra lui Djokovic. Chiar și atunci a câștigat primul set, pierzând 1-2. Și în singurul meci direct dintre Medvedev și Korda, tot americanul și-a adjudecat setul inaugural.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AustraliaTenisAustralian OpenFrancisco Cerundolo – Felix Auger-Aliassimeprimul set Cerundolo4.40
AustraliaTenisAustralian OpenSebastian Korda – Daniil Medvedevprimul set Korda3.10
COTĂ FINALĂ: 13.64MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.