Biletul nopții: cotă 4.76 din NBA și de la Australian Open

0

Prieteni, avem păsări de noapte printre noi? La ce spectacol se anunță în NBA și la Australian Open n-ar trebui să doarmă nimeni. Avem și un bilet de cotă 4.76 pentru a ridica miza. 

Cehoaica Linda Fruhvirtova e noua senzație a tenisului mondial. La doar 17 ani a ajuns până în optimile de finală de la Australian Open. Aici o înfruntă pe Donna Vekic, jucătoarea de pe locul 64 mondial. Croata are calități, dar este și deosebit de inconstantă. Vekic a cedat un set și în primul tur al turneului, în fața modestei rusoaice Oksana Selekhmeteva, locul 179 WTA).

Novak Djokovic e mare favorit la câștigarea titlului la Australian Open, dar are probleme medicale. S-au văzut în precedentele tururi și ar putea fi accentuate astăzi, când înfruntă un jucător agresiv, pe Alex de Minaur, favoritul fanilor australieni.

Denver Nuggets și Oklahoma, cele mai în formă formații din Conferința de Vest și două dintre cele mai ofensive, se înfruntă în aceast noapte. Denver a înscris peste 122 de puncte în ultimele 3 meciuri, iar City Thunder a avut câteva prestații de gală în anul 2023, 133 de puncte înscrise contra lui Philadelphia sau 150 în fața lui Boston.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AustraliaTenisAustralian OpenDonna Vekic – Linda Fruhvirtovaminim un set Fruhvirtova1.75
AustraliaTenisAustralian OpenAlex De Minaur – Novak Djokovicminim un set De Minaur1.65
Statele UniteBaschetNBADenver Nuggets – Oklahoma City Thunderpeste 235.5 puncte1.65
COTĂ FINALĂ: 4.76MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.