Biletul zilei: cotă 4.68 din meciurile lui PSG, Bayern și Barcelona

0

Prieteni, încercăm și un bilet din fotbalul internațional. Chiar dacă e mijloc de săptămână, oferta e extrem de ofertantă. Citiți argumentele și o să vedeți că analiza e corectă. Mai departe ține doar de șansă! 

Betis Sevilla și FC Barcelona se întâlnesc într-o restanță din runda cu numărul 17 din La Liga. Cele două sunt față în față pentru a doua oară în acest an. În semifinala Supercupei a fost un meci extrem de spectaculos, 1-1 după 90 de minute, 2-2 după reprizele de prelungire și 4-2 la loviturile de departajare pentru catalani. Încă un detaliu interesant: 8 din ultimele 8 meciuri directe au fost GG!

Mainz și Bayern Munchen se înfruntă în optimile Cupei Germaniei. Campioana en-titre are un start ezitant de an 2023, trei remize în meciurile cu Leipzig, Koln și Frankfurt. Nagelsmann simte presiunea și e obligat să revină pe seria victoriilor. Cele două s-au mai înfruntat o dată în acest sezon, în Bundesliga. Bayern o spulbera pe Mainz, cu 6-2.

PSG se deplasează astăzi pe terenul lui Montpellier. Campioana Franței are două meciuri consecutive fără victorie, iar avansul față de urmăritoarele Lens și Marseille s-a micșorat. E momentul ca Kylian Mbappe, golgeterul campionatului, cu 13 reușite, să iasă iar la rampă. Francezul a arătat că are poftă de joc. Pe 23 ianuarie, în meciul de Cupă cu Pays de Cassel, a marcat 5 goluri! În cele 12 meciuri jucate în carieră contra lui Montpellier, Mbappe a marcat 12 goluri!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
SpaniaFotbalLa LigaBetis – Barcelonaambele marchează1.85
GermaniaFotbalCupa GermanieiMainz – BayernBayern câștigă1.47
FrantaFotbalLigue 1Montpellier – PSGKylian Mbappe marchează1.72
COTĂ FINALĂ: 4.68MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.