Biletul zilei: cotă 5.05 din Europa League și Conference League

0

Prieteni, am anticipat corect ultimul bilet din Liga Campionilor. Azi schimbăm competiția, dar rămânem în fotbal european. Inclusiv Lazio – CFR Cluj e pe lista noastră. 

Bayer Leverkusen – AS Monaco se anunță cel mai spectaculos duel al serii din Europa League. „Farmaciștii” arată bine în mandatul lui Xabi Alonso și vin după o victorie cu 3-1 contra lui Hoffenheim. Monegascii traversează un moment fantastic. Au învins-o în week-end pe PSG, scor 3-1, și au urcat pe locul 3 în Ligue 1. Monaco are un atac de senzație, 51 de goluri înscrise în 23 de etape.

CFR Cluj joacă astăzi pe Stadio Olimpico împotriva lui Lazio. Trupa lui Dan Petrescu e într-o perioada de criză. A pierdut ultimele două meciuri oficiale, 0-1 cu FCSB și 0-2 cu Universitatea Craiova. Nici Lazio nu e în formă, 4 meciuri la rând fără victorie. Maurizio Sarri nu își permite încă o prestație ratată.

Bodo/Glimt, vicecampioana Norvegiei, primește vizita polonezilor de la Lech Poznan. Nordicii au încheiat pe locul 3 o grupă complicată, cu Arsenal, PSV și Zurich și țintesc iar fazele avansate din Conference League, ca sezonul trecut. Bodo/Glimt e o adevărată forțăreață pe teren propriu în cupele europene. În ultimii 2 ani a obținut victorii precum: 1-0 cu Dinamo Zagreb, 5-0 cu Zalgiris, 8-0 cu Linfield, 2-1 cu AS Roma, 2-1 cu AZ, 2-0 cu Celtic sau 6-1 cu Roma.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalEuropa LeagueLeverkusen – Monacopeste 2.5 goluri1.70
 Uniunea EuropeanaFotbalConference LeagueLazio – CFR Clujsub 0.5 goluri CFR1.75
 Uniunea EuropeanaFotbalConference LeagueBodo/Glimt – Lech Poznanvictorie Bodo/Glimt1.70
COTĂ FINALĂ: 5.05MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.