Biletul zilei: Liverpool – Real Madrid și Frankfurt – Napoli, optimile din Liga Campionilor

0

Prieteni, biletul zilei de astăzi conține cele două optimi din Liga Campionilor, Liverpool – Real Madrid și Eintracht Frankfurt – Napoli.

Liverpool a depășit toate problemele și e la turație maximă înaintea optimii de finală cu Real Madrid. „Cormoranii” au câștigat ultimele două meciuri cu același scor, 2-0, contra lui Everton și Newcastle. Jurgen Klopp are o mare dorință de revanșă în fața lui Ancelotti, pierzând în fața lui ultima finală de Liga Campionilor, scor 0-1. Real marca atunci la singurul șut pe poartă. E clar că meciul va avea o intensitate aparte, iar linia faulturilor pare cam jos setată.

Mașinăria de fotbal de la Napoli se pune iar în mișcare, de această dată într-o deplasare la Frankfurt. Trupa lui Spalletti și-a asigurat în mare măsură titlul în Serie A. Cu 15 etape rămase de disputat are un avans de 15 lungimi față de urmăritoarea Inter. Cuplul Kvaratskhelia și Osimhen e pregătit de o nouă reprezentație. Nigerianul are 19 goluri și 4 pase decisive în cele 23 de apariții stagionale, iar georgianul a contribuit cu 12 goluri și 14 pase decisive în 24 de meciuri.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalLiga CampionilorLiverpool – Real Madridpeste 20.5 faulturi1.60
Uniunea EuropeanaFotbalLiga CampionilorFrankfurt – Napolipeste 4.5 șuturi pe poartă Napoli1.65
COTĂ FINALĂ: 2.64MIZĂ:

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.