Biletul etapei: 8 meciuri din SuperLigă la cota 54.23

0

Prieteni, am pregătit un bilet cu toate cele 8 meciuri ale etapei cu numărul 27 din SuperLigă. Cota totală este 54.23. Codul, de jucat la Superbet, este: 990D-NPXQPU.

UTA – Farul, sub 2.5 goluri @1.57

  • UTA, aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, primește vizita liderului Farul. Ultimele trei dispute directe au oferit foarte puține goluri. Sezonul trecut au fost două remize, scor 0-0, iar în turul acestui campionat trupa lui Hagi s-a impus cu 2-0.

FCU Craiova – CS Mioveni, peste 13.5 faulturi CS Mioveni @1.85

  • CS Mioveni, neînvinsă de la venirea lui Nicolae Dică pe bancă, se deplasează pe terenul celei mai în formă formații, FCU Craiova. Oltenii au trei victorii consecutive, marcând în acest interval 9 goluri. Jucătorii tehnici precum Bahassa sau Bauza pot fi opriți doar prin faulturi. Iar CS Mioveni este o formație agresivă sub comanda lui Dică. Runda trecută, cu Rapid, a faultat de 17 ori.

Sepsi – Hermannstadt, 1 final @1.75

  • Sepsi vine după 3 remize consecutive, încă nu a câștigat vreun meci pe teren în anul 2023, și are emoții pentru locul de play-off. Cele 5 puncte pe care le are avans față de FCU Craiova și Petrolul nu sunt sigure, mai ales că trupa lui Bergodi le va înfrunta în ultimele 3 runde pe Farul, CFR Cluj și FCSB. Așadar, o victorie cu Hermannstadt e obligatorie.

U Cluj – FC Botoșani, peste 1.5 goluri @1.47

  • U Cluj, formație care practică un fotbal ofensiv sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău, primește vizita lui FC Botoșani, altă echipă care iese la joc de la instalarea lui Flavius Stoican. Și meciul tur dintre cele două a oferit goluri, o remiză, scor 1-1.

Rapid – Chindia, peste 2.5 cornere Chindia @1.65

  • Rapid și Chindia se înfruntă în Giulești sâmbătă. Trupa pregătită de Adrian Mutu a obținut un singur punct din disputele cu FCU Craiova și Mioveni, iar în față are o echipă neînvinsă în anul 2023. Chindia a marcat în toate meciurile! Târgoviștenii au o medie de 3.4 cornere/meci în acest sezon.

Voluntari – Universitatea Craiova, sub 2.5 goluri @1.55

  • FC Voluntari a pierdut toate meciurile din 2023, iar duminică primește vizita Universității Craiova. Liviu Ciobotariu are postul amenințat și a transmis clar că va încerca prin orice metodă să obțină măcar un punct. În precedentele două meciuri directe s-au marcat sub 2.5 goluri.

FC Argeș – FCSB, 2 final @1.65

  • FCSB se deplasează pe terenul lui FC Argeș cu gândul de a rămâne aproape de Farul și de CFR Cluj. Bucureștenii au câștigat precedentele trei meciuri directe contra argeșenilor.

Petrolul – CFR Cluj, 2 final @1.72

  • CFR Cluj a părăsit Europa, cu o prestație decentă în fața lui Lazio, iar acum se poate concentra doar pe campionat. Primul test va fi împotriva unei echipe în criză, Petrolul.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.