Arsenal, favorită în duelul cu Everton. Câștig de 8 sau 15 ori mai mare cu BetBuilder, pe Betano

0

Arsenal și Everton sunt două echipe cu obiective diametral opuse în acest moment al sezonului din Premier League și pentru niciuna dintre ele egalul nu reprezintă vreun avantaj. Un prilej bun de a combina armonios mai multe pariuri din același meci cu opțiunea BetBuilder, pentru a obține o cotă cât mai generoasă, doar pe Betano.

Ce este BetBuilder? Cu opțiunea de pariere BetBuilder pot fi combinate mai multe pariuri  din același meci, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri mai atractive.

Acum să vedem biletul. Pentru meciul dintre Arsenal și Everton, care se joacă în această miercuri de la ora 21:45, am adăugat pe același bilet patru tipuri de pariuri pentru o cotă finală de 8.50, după cum urmează:

  • Rezultat final – Arsenal (cota 1.37)
    De ce?
    Arsenal ocupa prima poziție în clasamentul din Premier League, cu două puncte în fața principalei urmăritoare Manchester City. Astfel, echipa lui Mikel Arteta este practic condamnată să câștige în fața unui adversar care se zbate al doilea sezon la rând în lupta pentru evitarea retrogradării.
  • Ambele echipe înscriu – NU (cota 1.65)
    De ce?
    Everton are un singur gol a marcat în precedentele șapte deplasări în campionat.
  • Cartonașe – Peste 3.5 (cota 1.80)
  • Bukayo Saka (Arsenal)– Marchează oricând (cota 2.62)
    De ce?
    Atacantul în vârstă de doar 21 de ani are nouă goluri marcate în 24 de meciuri, trei dintre acestea fiind reușite în 2023. Everton are un singur gol a marcat în precedentele șapte deplasări în campionat.

Toate cele patru pariuri de mai sus, din același meci, se adaugă pe un singur bilet, cu BetBuilder pe Betano. Cota obținută este de 8.25.

Cum folosești BetBuilder, pe Arsenal – Everton?
Intră în meci și activează din colțul dreapta-sus butonul albastru de BetBuilder. Apoi poți adăuga apoi pe același bilet pariurile de mai sus cu cota finală de 8.50 sau poți încerca altele pe care le crezi mai atractive pentru tine.

Vezi în videoul de mai jos cum se folosește exact.

Așadar, este inspirația ta, va fi un meci cu goluri de ambele părți sau nu? Poți crea mai multe versiuni cu BetBuilder. Dacă vezi o mare surpriză posibilă, cum ar fi victoria a lui Everton (cota 8,75), o poți adăuga pe același bilet cu opțiunea ca ambele echipe înscriu (cota 2.15), ceea ce îți aduce un bilet cu o cotă de 15.00 cu BetBuilder!

Ai și Mega Cote

Pentru meciul Arsenal – Everton la Betano se poate paria și pe Mega Cote, o opțiune care se aplică doar la pariurile simple (1X2) plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Descoperă-le aici.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.