Biletul etapei din Superligă: cotă 39.12 și SuperBonus de 15%

0

Prieteni, un om mare spunea că nu trebuie să te abați de la strategia câștigătoare. Dacă am dat lovitura week-end-ul trecut cu meciurile din Superligă, de ce să nu încercăm și în noua etapă? Avem câte un pronostic pentru fiecare meci, o cotă totală de 39.12 și un SuperBonus de 15%. 

Codul pentru Biletul Etapei din Superligă la Superbet: 9948-M0CSU2

U Cluj – Farul, peste 7.5 șuturi pe poartă @1.60

  • Universitatea Cluj arată bine de la venirea lui Ioan Ovidiu Sabău pe bancă. A legat două victorii și a părăsit pentru moment zona periculoasă a clasamentului. De partea cealaltă, Farul vine după o demonstrație de forță în fața lui Sepsi, victorie 2-0. Dobrogenii ocupă prima poziție și au cel mai bun atac din competiție, 52 de goluri înscrise în 28 de partide disputate.

FCU Craiova – FC Botoșani, 1 final @1.95

  • FCU Craiova speră în continuare la o prezență în play-off. Oltenii au de recuperat 4 puncte față de Sepsi și un program mult mai accesibil, așa că n-ar trebui să se încurce în fața lui FC Botoșani, o formație aflată în criză și cu o defensivă modestă, 42 de goluri încasate.

Rapid – Hermannstadt, sub 2.5 goluri @1.60

  • Rapid este formația cu cea mai bună defensivă din campionat, doar 23 de goluri încasate. De partea cealaltă, Hermannstadt are cea mai bună apărare dacă luăm în calcul formațiile din afara zonei play-off-ului. În aceste condiții, e clar că meciul n-ar trebui să ofere foarte multe reușite.

CS Mioveni – Chindia, X2 @1.47

  • Ultima clasată CS Mioveni a arătat foarte rău runda trecută, în eșecul 0-3 cu FC Voluntari, și a rămas cu doar 18 puncte. Chindia stă mult mai bine și arată ca o echipă serioasă de la venirea lui Toni Petrea, locul 10, cu 31 de puncte. Runda trecută au scos un 0-0 în fața celei mai în formă formații din Superlig, FCU Craiova.

Petrolul – Universitatea Craiova, peste 0.5 goluri Craiova @1.40

  • Poarta Petrolului a fost ciuruită în ultimele 3 etape, nu mai puțin de 11 goluri încasate de la fruntașele Farul, CFR Cluj și FCSB. A venit acum rândul Universității Craiova, cealaltă echipă care visează la titlu, să își testeze forțele pe „Ilie Oană”.

UTA – FCSB, peste 24.5 faulturi

  • Aici lucrurile sunt simple. UTA e formația cu cele mai multe faulturi comise în acest sezon, 388. FCSB este pe locul 4 în această ierarhie, cu 367 de faulturi comise.

FC Voluntari – FC Argeș, PsF X @1.57

  • FC Voluntari și FC Argeș sunt două formațiile cu probleme de exprimare în plan ofensiv. Ambele au câte 8 rezultate de egalitate în acest sezon, inclusiv meciul din turul campionatului, o remiză 0-0. O altă statistică interesantă: jumătate dintre meciurile piteștenilor au fost X la pauză.

Sepsi – CFR Cluj, peste 1.5 goluri @1.47

  • Sepsi nu e sigură de play-off, vine după un joc modest cu Farul, așa că trebuie să scoată ceva din disputa contra campioanei. CFR Cluj vine după o serie atipică, trei meciuri consecutive care au fost GG, inclusiv un spectaculos 5-2 cu Petrolul.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.