Biletul etapei în Superligă: cotă 45.51 și un SuperBonus de 15%

0

Prieteni, am anticipat corect precedentele două bilete din Superligă. Am înverzit și un bilet al întregii etape, lucru pe care încercăm să îl repetăm și în acest week-end. Cele 8 meciuri au o cotă totală de 45.51 și un SuperBonus de 15%.

Codul biletului etapei din Superligă la Superbet: 990H-N0V7JT

FC Botoșani – CS Mioveni, peste 25.5 faulturi @1.55

  • FC Botoșani și CS Mioveni sunt două echipe cu emoții reale în privința retrogradării. Gazdele vin după 3 înfrângeri și au căzut pe 12, în timp ce oaspeții ocupă ultima poziție. Meciul direct din turul acestui sezon s-a încheiat 0-0, cu un total de 28 de faulturi comise.

Universitatea Craiova – UTA, sub 1.5 goluri Universitatea @1.75

  • Universitatea Craiova a arătat mari slăbiciuni ofensive de la venirea lui Eugen Neagoe. În ultimele 4 dispute nu a reușit niciodată să marcheze mai mult de un gol. UTA, aflată în hora retrogradării, vine după două partide solide cu CFR Cluj și FCSB.

FC Argeș – Petrolul, sub 2.5 goluri @1.50

  • FC Argeș și Petrolul sunt formațiile cu cele mai mari probleme de exprimare în anul 2023. Piteștenii nu au câștigat niciun meci anul acesta, au rămas și fără antrenorul Marius Croitoru și au coborât pe penultima poziție. Nici „lupii galbeni” nu o duc mai bine, 4 înfrângeri consecutive.

Farul – Rapid, sub 4.5 șuturi pe poartă Rapid @1.50

  • Rapid are o medie de 4.6 șuturi expediate pe spațiul porților adverse în acest sezon. Pe terenul liderului Farul, o echipă de posesie, n-ar trebui ca giuleștenii să își depășească media.

Hermannstadt – FCU Craiova, 1X @1.70

  • FCU Craiova a avut câștig de cauză în disputa juridică contra lui Sepsi și este la mâna ei în cursa spre play-off. Presiunea cred că își va spune cuvântul în cazul oltenilor, mai ales că vor trebui să iasă la atac în fața unei echipe cu o organizare defensivă de invidiat și în fața unui public gălăgios.

FCSB – Sepsi, peste 4.5 cartonașe @1.55

  • Disputele dintre FCSB și Sepsi au fost mereu unele încrâcenate. Cea de duminică, cu atât mai mult. Bucureștenii au pierdut runda trecută la Arad și au rămas în urmă în lupta pentru titlu, iar covăsnenii sunt un car de nervi după ce Comisia de Recurs a decis rejucarea disputei cu FCU Craiova.

Chindia – Voluntari, sub 2.5 goluri @1.53

  • Chindia vine după 3 meciuri consecutive fără gol marcat și are mari probleme de lot. FC Voluntari și-a revenit și nu a primit gol în ultimele 3 etape.

CFR Cluj – Universitatea Cluj, peste 3.5 cornere U Cluj @1.85

  • U Cluj prestează un fotbal extrem de curajos de la venirea lui Ioan Ovidiu Sabău. A câștigat ultimele 3 partide, inclusiv un 2-0 dominant în fața liderului Farul. „Șepcile roșii” vor avea parte de o susținere importantă, peste 3.000 de fani.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.