Biletul zilei: meciurile decisive pentru play-off din Liga 2

0

Prieteni, astăzi avem meciurile decisive din sezonul regular al ligii secunde. Am ales 3 meciuri cu miză, pentru un bilet de cotă 4.35.

Dinamo a depășit toate problemele din acest sezon. Conflicte interne, lipsa banilor, toate au fost lăsate în urmă de elevii lui Ovidiu Burcă. „Câinii” sunt la mâna lor pentru calificarea în play-off, iar calculele sunt simple. Au nevoie doar de o victorie împotriva lui Poli Timișoara, penultima clasată, cu doar 12 puncte strânse în 18 etape. Un alt atu îl reprezintă stadionul plin. Toate biletele Arenei Arcul de Triumf au fost vândute cu 4 înainte.

Unirea Dej, revelația acestui sezon, este la mâna ei pentru intrarea în play-off. Nu trebuie să piardă în deplasarea cu CSM Slatina, o echipă de mijlocul clasamentului, care n-ar trebui să aibă emoții în privința retrogradării.

Liderul CSA Steaua are meci pe terenul Ripensiei Timișoara, echipă cu 4 înfrângeri consecutive. Chiar dacă nu au drept de promovare, „militarii” au transmis clar că vor prima poziție. Lotul este net superior decât al adversarilor, Peluza Sud și-a anunțat prezența la meci. Sunt toate ingredientele pentru o victorie.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalLiga 2CSM Slatina – Unirea DejX21.60
RomaniaFotbalLiga 2Ripensia Timișoara – CSA Steauavictoria Steaua1.60
RomaniaFotbalLiga 2Dinamo – Poli Timișoarahandicap -1.5 Dinamo1.70
COTĂ FINALĂ: 4.35MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.