Biletul săptămânii din Liga Campionilor: cotă 6.57 pe meciurile lui City, Inter, Napoli și Liverpool

0

Prieteni, marți și miercuri ne așteaptă 4 dispute palpitante, cele care vor decide configurația finală a sferturilor de finală din Liga Campionilor. Avem câte un pariu pentru fiecare dispută, o cotă totală de 6.57. 

Manchester City – RB Leipzig, sub 7.5 șuturi pe poartă City @1.42

  • Manchester City, favorita bookmakerilor și în actuala ediție a Ligii Campionilor, a obținut doar o remiză în manșa tur contra lui RB Leipzig, scor 1-1. Elevii lui Pep Guardiola au expediat doar 3 șuturi pe poartă. Și media șuturilor din Premier League este net inferioară liniei găsite de noi, doar 5.41 execuții cadrate/partidă.

Porto – Inter, 1X @1.47

  • FC Porto a pierdut manșa tur contra lui Inter, scor 0-1, dar are un avantaj moral. Campioana Portugaliei a câștigat precedentele 3 meciuri disputate pe teren propriu împotriva formațiilor din Italia. Mai mult, la Inter e o situație tensionată, Simone Inzaghi fiind tot mai contestat. Milanezii au pierdut două din ultimele 3 meciuri disputate în Serie A, în deplasările cu Spezia și cu Bologna.

Napoli – Eintracht Frankfurt, 1 final @1.50

  • Napoli, aproape campioană în Serie A, vrea să producă surpriza și în Liga Campionilor. E cea mai ofensivă formație din actuala ediție, iar în manța tur cu Frankfurt a făcut spectacol, o victorie cu 2-0. Scorul putea să aibă proporții mult mai mari. Nemții nu vor avea parte de sprijinul galeriei în această deplasare.

Real Madrid – Liverpool, peste 1.5 goluri Liverpool @2.10

  • Jurgen Klopp chiar speră într-un miracol pe Santiago Bernabeu și vrea să întoarcă eșecul drastic suferit în turul cu Real Madrid, scor 2-5. Trupa lui Carlo Ancelotti a încasat gol în precedentele 3 meciuri disputate pe teren propriu, iar Liverpool a demonstrat contra lui Manchester United, în victoria cu 7-0, că într-o zi bună este de neoprit.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.