Biletul zilei: U Cluj – FC Argeș și FCU Craiova – CS Mioveni

0

Prieteni, oferta de astăzi nu e cea mai bogată, dar avem două meciuri din play-out-ul Superligii. Aruncați un ochi, poate vreți să vă inspirați din pariurile speciale alese. 

Universitatea Cluj începe play-out-ul de pe primul loc deasupra liniei, dar încrezătoare. Jocul a arătat bine în mandatul lui Ioan Ovidiu Sabău, o echipă așezată, cu o posesie bună în fața adversarelor de calibru apropiat. FC Argeș, aflată pe loc de baraj, a arătat rău în anul 2023. Are și un nou antrenor, fără un CV impresionant, pe Bogdan Argeș Vintilă. U Cluj a obținut 124 de lovituri de la colțul terenului în acest sezon. FC Argeș e ultima la acest aspect, doar 103 cornere.

CS Mioveni are nevoie să adune punct din fiecare meci pentru a scăpa din situația complicată în care se află, ultima poziție în clasament, cu 11 puncte. Cum valoarea nu le permite să facă diferența, elevii lui Nicolae Dică trebuie să compenseze prin dăruire și agresivitate. Asta trebuie să facă și azi, în deplasarea cu FCU Craiova. Argeșenii au medie de aproape 13 faulturi comise pe meci, dar asta în sezonul regular, când punctele contau doar pe jumătate.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalSuperligaU Cluj – FC Argeșmai multe cornere U Cluj în prima repriză1.60
RomaniaFotbalSuperligaFCU Craiova – CS Miovenipeste 13.5 faulturi CS Mioveni1.80
COTĂ FINALĂ: 2.88MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.