Biletul zilei: cotă 3.43 din fotbal și tenis

0

Prieteni, să vedem ce reușim astăzi, un bilet din fotbal și tenis. A cam venit momentul să revenim pe linia câștigătoare. 

Olanda a încheiat Mondialul din Qatar fără eșec în timpul regulamentar. Loviturile de departajare le-au fost fatidice în sfertul cu Argentina. Până în acel moment, batavii aveau 19 meciuri consecutive fără eșec. Astăzi se deplasează pe terenul Franței. Ultimul meci direct dintre cele două a avut loc în Liga Națiunilor, în noiembrie 2018. Olanda a câștigat atunci, scor 2-1.

Diego Schwartzman traversează o perioadă foarte proastă a carierei. Argentinianul a câștigat un singur meci din ultimele 8 disputate, iar perspectivele nu sunt îmbururătoare. Serviciul jucătorului de doar 1,70 metri e tot mai ușor de „spart”, iar chinezul Yibing Wu
n-ar trebui să aibă emoții. Yibing Wu a scris istorie în debutul acestui an, câștigând turneul de la Dallas. A eliminat nume grele pe parcurs, pe Shapovalov, Mannarino, Fritz și Isner.

Austria a ratat prezența la ultimul Mondial, iar acum are o grupă complicată în drumul spre EURO 2024. Le are adversare pentru primele două poziții pe Suedia și Belgia. Așadar, austriecii n-au voie să piardă puncte în disputa de astăzi cu Azerbaidjan.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalPreliminarii EURO 2024Franța – Olandahandicap +1.5 goluri Olanda1.47
Uniunea EuropeanaFotbalPreliminarii EURO 2024Austria – Azerbaidjanhandicap -1.5 Austria1.67
Statele UniteTenisATP MiamiDiego Schwartzmann – Yibing Wuvictorie Wu1.40
COTĂ FINALĂ: 3.43MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.