Biletul zilei: Premier League, Cupa României și Barcelona – Real Madrid

0

Prieteni, oferta e extrema de bogată pentru  o zi de miercuri. Azi jucăm fix după statistică și avem un bilet format din trei meciuri tari.

Hermannstadt și U Cluj se înfruntă în sferturile de finală din Cupa României și au un culoar excelent spre ultimul act. Câștigătoarea va juca mai departe împotriva celor de la UTA. Miza partidei este mare, așa că nimeni nu va risca nimic. Mai ales că gazonul se anunță impracticabil după ploile din ultimele zile. Cee două meciuri directe din sezonul regular au fost închise, câștigate de clujeni cu același scor, 1-0.

Manchester United primește vizita revelației Brentford, într-o restanță din Premier League. „Diavolii roșii” vin după 3 meciuri consecutive fără victorie în campionat și au coborât pentru moment în afara locurile de Champions League. Erik Ten Hag are amintiri groaznice de la meciul direct din turul campionatului, când Brentford a obținut una dintre cele mai mari victorii din istoria clubului, 4-0 contra lui United.

Barcelona și Real Madrid dispută astăzi manșa retur a semifinalelor Cupei Regelui Spaniei. În tur, catalanii s-au impus cu 1-0 chiar pe Santiago Bernabeu. De altfel, trupa pregătită de Xavi a câștigat toate cele 3 meciuri directe contra lui Real în anul 2023, unul în Supercupă, unul în La Liga și cel din Cupă.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalCupa RomânieiHermannstadt – U Clujsub 2.5 goluri1.42
AngliaFotbalPremier LeagueManchester United – Brentfordhandicap +1.5 goluri Brentford1.50
SpaniaFotbalCupa RegeluiBarcelona – Real Madrid1X1.42
COTĂ FINALĂ: 3.02MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.