Biletul zilei: Manchester City – Arsenal și Inter – Juventus

0

Prieteni, astăzi avem două derby-uri excepționale în fotbalul european, Manchester City – Arsenal și Inter – Juventus. N-ai cum să le ignori. Pentru meciul de titlu din Premier League avem un pariu special tare, tare interesant. 

Inter și Juventus dispută astăzi manșa retur a semifinalei Cupei Italiei. În tur a fost un meci închis, încheiat 1-1, cu două goluri venite în ultimele 10 minute. De altfel, în 6 din ultimele 7 meciuri directe nu s-au marcat niciodată mai mult de două goluri.

Manchester City – Arsenal, duelul așteptat de întreaga planetă, este programat astăzi, de la ora 22:00. „Tunarii” au 5 puncte avans față de „cetățeni”, dar două meciui în plus jucate. În partida directă din turul campionatului, Pep Guardiola a dat dovadă de experiență. A renunțat complet la posesie și a lovit pe contraatac. Statistica a fost de-a dreptul șocantă: 64% posesie Arsenal, doar 36% Manchester City. De altfel, cele două sunt primele în ierarhia sezonului în ceea ce privește statistica. City are 64.8%, iar Arsenal 60.5 procente.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AngliaFotbalPremier LeagueManchester City – Arsenalsub 55.5% posesie City1.95
ItaliaFotbalCupa ItalieiInter – Juventussub 2.5 goluri1.65
COTĂ FINALĂ: 3.21MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.