Biletul zilei: cotă 4.91 la barajele de promovare în Liga 2

0

Prieteni, astăzi se joacă turul finalelor barajelor pentru promovarea în Liga 2. Am urmărit semifinalele, cunoaștem bine echipele, așa că am găsit o cotă de 4.91. 

CSM Deva primește vizita celor de la CSM Reșița. Gazdele au un lot tânăr, cu fotbaliști foarte bine pregătiți din punct de vedere fizic. Meritele îi aparțin antrenorului Ștefan Nanu. Primarul din Deva a promis o primă specială și că va mări substanțial salariile în cazul unei promovări. Reșița s-a făcut de râs anul trecut cu Dumbrăvița și nu o duce prea bine în deplasări.

Viitorul Dăești are în componență mulți fotbaliști cu experiență la nivelul primelor ligi, printre ei inclusiv Mihai Costea. În semifinala barajului, Dăești a oferit două meciuri uluitoare. A pierdut turul cu Blejoi, scor 3-4, apoi s-a impus cu 6-2 în deplasare. Astăzi, adversară îi este Alexandria. Cele două au fost adversare și în sezonul regulat din Liga 3. Dăești a câștigat cu 3-2 ultimul meci.

Corvinul Hunedoara a ratat dramatic promovarea anul trecut, învinsă de Minaur Baia Mare. Acum are o misiune mult mai ușoară, împotriva celor din Ungheni. Diferența de valoare dintre cele două loturi este mult prea mare.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalBaraj Liga 2CSM Deva – CSM Reșița1X1.67
RomaniaFotbalBaraj Liga 2Viitorul Dăești – CSM Alexandriapeste 2.5 goluri1.90
RomaniaFotbalBaraj Liga 2Unirea Ungheni – Corvinul2 final1.55
COTĂ FINALĂ: 4.91MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.