Biletul zilei: cotă 3.60 din semifinala Nations League și tenis

0

Prieteni, azi pariem pe semifinala Ligii Națiunilor, Spania – Italia, și pe un meci interesant din optimile turneului de la S-Hertogenbosch.

Spania și Italia se vor înfrunta în a doua semifinală din Liga Națiunilor, după ce în prima Croația a trecut de Olanda. Ibericii sunt într-o nouă eră. Cu Luis de La Fuente pe bancă, fost selecționer la tineret, se încearcă construirea unei noi generații. Spania și-a păstrat însă stilul de joc, unul de posesesie cu încercare rapidă de recuperare a balonului. Asta duce imitent la multe faulturi. Spre exemplu, în ultimul meci oficial, eșecul 0-2 cu Scoția, spaniolii au comis 15 faulturi.

Australianul Jordan Thompson (29 de ani, 103 ATP) îl înfruntă pe Milos Raonic (32 de ani) în optimile turneului de la S-Hertogenbosch (Olanda), pe iarbă. Canadianul a revenit după o serie interminabilă de accidentări și după o pauză de aproape 2 ani. Nu mai are clasament. Raonic este recunoscut pentru forța și pentru serviciul extraordinar, dar niciodată nu a impresionat prin deplasare. În aceste condiții, mai ales că lipsa meciurilor ar trebui să își spună cuvântul, Thompson ar trebui să aibă game-uri destul de simple pe propriua servă.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalLiga NațiunilorSpania – Italiapeste 12.5 faulturi Spania1.95
OlandaTenispeste 7.5 ași Thompson1.85
COTĂ FINALĂ: 3.60MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.