Biletul zilei: preliminarii Liga Campionilor și ATP Mallorca

0

Prieteni, azi-noapte am oferit un bilet câștigător din Copa Libertadores. Am găsit două evenimente interesante și în oferta de astăzi, un meci tare din tenis și un duel din preliminariile Ligii Campionilor la fotbal.

Buducnost, campioana Muntenegrului, și Breidablik, campioana Islandei, se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în finala play-off-ului pentru accederea în turul I preliminar al Ligii Campionilor. În semifinale, Buducnost a trecut clar de Atletic Escalades (Andorra), scor 3-0. Breidablik a făcut show în fața lui Tre Penne (San Marino), victorie 7-1. Muntenegrenii și islandezii s-au întâlnit și în ediția trecută a cupelor europene, în primul tur preliminar din Confernce League. Breidablik a trecut cu 3-2 la general.

Neamțul Yannick Hanfmann (48 ATP) și francezul Adrian Mannarino (43 ATP) se înfruntă în semifinalele turneului pe iarbă de la Mallorca. Hanfmann este un jucător cau un stil care se pretează perfect pe suprafața verde. Măsoară 1,91 metri, are un serviciu redutabil și nu ezită să urce des la fileu. De partea cealaltă, Mannarino este un estet al circuitului, are multe „floricele” în joc, dar de multe ori asta și provoacă probleme. În actualaul turneu, Yannick a produs o mare surpriză, trecând în optimi de marele favorit al turneului, grecul Stefanos Tsitsipas.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalPreliminarii UCLBuducnost Podgorica – Breidablikpeste 2.5 goluri1.55
SpaniaTenisATP MallorcaYannick Hanfmann – Adrian Mannarinovictorie Hanfmann2.00
COTĂ FINALĂ: 3.10MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.