Biletul zilei: meciuri din primul tur de la Wimbledon 2023

0

Prieteni, am întors pe toate fețele oferta de astăzi de la Wimbledon și ne-am oprit la câte un meci de pe fiecare tablou. Sunt două evenimente care par mai dezechilibrate decât o arată cotele. 

Christopher Eubanks (43 ATP) îl înfruntă pe Thiago Moura Monteiro (95 ATP) în primul tur de la Wimbledon. Americanul, unul dintre jucătorii cu cel mai mare IQ din tenis, viene după cel mai bun moment al carierei, titlul cucerit pe iarba de la Mallorca. Eubannsk a servit magistral pe durata întregii competiții. De cealaltă parte, Monteiro, ca orice brazilian, este specialist pe zgură. Nu a jucat niciun meci pe iarbă în acest an.

Madison Keys (18 WTA) o are adversară în primul tur de la Wimbledon pe britanica Sonay Kartal (266 WTA), ajunsă aici datorită unui wildcard oferit de organizatori. Keys vine în mare formă la Londra, victorioasă în precedentul turneu, pe iarba de la Eastboune. Madison nu a cedat niciun set pe durata întregii competiții, deși a avut adversare redutabile, precum Martic, Gauff sau Kasatkina.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AngliaTenisWimbledonChristopher Eubanks – Thiago Moura Monteirohandicap seturi -1.5 Eubansk1.60
AngliaTenisWimbledonSonay Kartal – Madison Keys2-0 la seturi Madison Keys1.65
COTĂ FINALĂ: 2.64MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.