Biletul zilei: dueluri tari la Wimbledon, Murray – Tsitsipas și Haddad Maia – Cristian

0

Prieteni, precedentul bilet cu meciuri de la Wimbledon a ieșit fără mari emoții. Încercăm și astăzi câte un eveniment de pe fiecare tablou. 

Meciul vedetă al zilei cu numărul 3 de la Wimbledon 2023 este cel dintre Andy Murray, favoritul gazdelor, și grecul Stefanos Tsitsipas. Murray și-a construit întreg sezonul pentru a fi în formă maximă la turneul favorit. A spus pas chiar și la Roland Garros, preferând să se încălzească în competiții de nivel mai mic, dar pe iarbă. Prestația din primul tur a arătat că a luat decizia corectă, un joc fără greșeală, victorie 6-3, 6-0, 6-1 în fața lui Ryan Peniston. De cealaltă parte, Tsitsipas a tras din greu în fața lui Tsitsipas, victorie în 4 ore de joc, după un tie-break dramatic în decisiv. Cei doi s-au înfruntat o singură dată pe iarbă, la Stuttgart, anul trecut. Murray a câștigat în 2 seturi.

Jaqueline Cristian (133 WTA) are un meci complicat în turul secund de la Wimbledon, în fața braziliencei Beatriz Haddad Maia (13 WTA). Maia are de partea ei experiența și forța, dar și un moral fantastic după semifinala jucată anul acesta la Roland Garros.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AngliaTenisWimbledonAndy Murray – Stefanos Tsitsipasvictorie Murray1.70
AngliaTenisWimbledonBeatriz Haddad Maia – Jaqueline Cristian2-0 Haddad Maia1.53
COTĂ FINALĂ: 2.60MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.