Biletul zilei: Euro U19 de handbal, Farul în Liga Campionilor și Wimbledon

0

Prieteni, am spart pur și simplu Campionatul European de handbal feminin U19, încă un bilet câștigător și ieri. Avem și astăzi un meci de acolo, combinat cu debutul Farului în preliminariile Ligii și un duel de la Wimbledon. Cota e bunicică, 4.48.

Farul primește vizita lui Sherif în prima manșă a dublei din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. Gică Hagi și-a pierdut un om de gol în vară, pe Louis Munteanu, iar cel mai bun pasator, Dina Grameni, e accidentat. Campioana României n-a arătat deloc bine în Supercupa cu Sepsi, pierdută 0-1. Și-a creat puține ocazii, iar astăzi ar trebui să avem un meci la fel de închis.

Suedia U19 este obligată să bată Portugalia U19 la cel puțin 7 goluri diferență pentru a merge în semifinalele Campionatului European de handbal feminin organizat la Pitești și Mioveni. În aceste condiții, nordicele trebuie să se descopere, să atace des fără portar. Iar portughezele au demonstrat la actualul turneu că știu să gestioneze astfel de momente.

Daniil Medvedev îl înfruntă pe Christopher Eubanks în sferturile de finală de la Wimbledon. Americanul e nucă tare de tot. A cucerit titlul acum două săptămâni pe iarba de la Mallorca, iar acum continuă să presteze un tenis unic. Are un serviciu extraordinar, urcă des la fileu pentru voleuri, iar victoria din turul precedent, în fața lui Stefanos Tsitsipas cred că vorbește de la sine. Chris a ajuns la 10 victorii consecutive în circuit!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalPreliminarii Liga CampionilorFarul – Sheriffsub 2.5 goluri1.47
Uniunea EuropeanaHandbalEURO U19Suedia U19 – Portugalia U19peste 60.5 goluri1.85
AngliaTenisWimbledonDaniil Medvedev – Christopher Eubanksminim un set Eubansk1.65
COTĂ FINALĂ: 4.48MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.