Biletul zilei: CFR Cluj, Farul și Sepsi în Conference League

0

Prieteni, azi trăim românește și pariem pe meciurile formațiilor românești din Conference League, Farul, Sepsi și CFR Cluj.

CFR Cluj are cel mai dificil adversar astăzi, primind vizita turcilor de la Adana Demirspor. „Feroviarii” au intrat intr-o nouă eră. Plecarea lui Dan Petrescu și venirea lui Andrea Mandorlini a adus un stil mai ofensiv în Gruia, dovadă și cele 5 goluri marcate în primele două etape de campionat. Acest avant ofensiv slăbește inevitabil siguranța defensivă. Dacă adăugăm și faptul că CFR și-a pierdut cei mai buni 3 oameni de anil trecut, portarul Scuffet și fundașii centrali Yuri și Burcă, atunci situația se complică.

Sepsi s-a deplasat la Sofia pentru duelul cu CSKA, vicecampioana Bulgariei. Formația din Sfântu Gheorghe a început bine de tot sezonul, fără gol primit în primele 3 partide, victorii 1-0 cu Farul și FCU Craiova și remiză albă cu Rapid. Am văzut ieri un duel echilibrat româno-bulgăresc, 1-0 pentru FCSB cu CSKA 1948. E de așteptat o desfășurare asemănătoare.

Eliminată din preliminariile Ligii de Sheriff, Farul își mai permite o umilință și cu Urartu, campioana modestului campionat al Armeniei. Gică Hagi are întreg lotul la dispoziție, iar constănțenii au demonstrat că sunt o forță pe propria arenă. S-au impus inclusiv în turul cu Sheriff, 1-0.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Preliminarii Conference LeagueCFR Cluj – Adanapeste 0.5 goluri Adana1.35
Preliminarii Conference LeagueCSKA Sofia – SepsiSub 2.5 goluri1.57
Preliminarii Conference LeagueFarul – Urartu1 final1.57
COTĂ FINALĂ: 3.32MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.